У Києві спалахнула масштабна пожежа: в ДСНС повідомили подробиці (ФОТО)

У столиці під час пожежі евакуювали 98 громадян

6 травня вранці на вулиці Бродівській, 79, що в Голосіївському районі Києва, спалахнула пожежа. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в ДСНС України.

"6 травня о 4:34 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла на вул. Бродівській. По прибуттю, бійці встановили, що 2 та 3 поверхи 3-поверхової будівлі охоплені вогнем з розповсюдженням полум’я на покрівлю та 1-ий поверх. Рятувальники негайно приступили до гасіння пожежі та евакуації людей", - повідомляє ДСНС.

Зазначається, що гасити пожежу було складно особливо тому, що на цій території відсутнє протипожежне водопостачання, тому пожежники мусили докласти чимало зусиль і часу, щоб забезпечити безперебійне постачання води. 

Пожежу вдалося повністю ліквідувати приблизно за 3 години. Під час гасіння пожежі змогли врятувати 5 осіб та евакуювати 98 осіб. Повідомляється, що жерт і постраждалих немає.

Як повідомляли раніше "Коментарі", ЗМІ встановили причетних до звірств у Бучі: допоміг лист окупанта. Журналісти агентства за три тижні, що провели в Бучі, опитали майже 100 місцевих жителів, дослідили фото- й відеодокази, а також документи, які залишили окупанти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися