На Київщині продовжують знаходити поховання мирних жителів: убили пострілами в голову

У Київській області знайшли тіла людей, убитих окупантами

Під час окупації селища Макарів на Київщині російські військові вбили трьох мирних мешканців пострілами в голову. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Офісі генерального прокурора України в Телеграмі.

"Під час проведення слідчих дій поблизу смт Макарів на узбіччі автодороги виявлено поховання трьох цивільних осіб. За попередньою інформацією, військовослужбовці збройних сил РФ під час окупації населеного пункту пострілами в голову вбили трьох чоловіків", - йдеться в повідомленні Офісу генпрокурора.

Зазначається, що досудове розслідування триває, і правоохоронні органи Київської області й надалі документують злочини російських військових, щоб притягнути їх до відповідальності.

"За процесуального керівництва Києво-Святошинської окружної прокуратури розслідується кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України)", - повідомляє Офіс генпрокурора.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Броварах розпочала роботу виставка про битву за Київ. У Броварах у приватному музеї зброї Євгенія Гредунова відкрили виставку під назвою "Московитсько-Українська війна. Битва за Київ. Березень 2022 року. Бої на Броварському напрямку".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Марс

11 травня 2022, 13:53

Хотя бы похоронили по человечески, а не то что фашисты

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися