Кличко повідомив, чи можна вже повертатися до Києва і наскільки безпечна ситуація в столиці

Під Києвом велика кількість зелених зон ще залишається замінованною

Повертатися до Київської області поки що не рекомендують, адже неможливо ще гарантувати абсолютну безпеку. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив мер Києва Віталій Кличко під час телемарафону 10 квітня.

“Ймовірність обстрілів, ракетних ударів, на жаль, ще залишається. Ми не можемо забороняти комусь повертатися. Ми можемо виключно рекомендувати. Якщо у вас є можливість бути в більш захищених місцях, там де не є ризику для вашого життя, будь ласка, залишайтеся там”, - заявив Кличко.

Також міський голова наголосив, що під Києвом досі значні території заміновані, і там досі знаходяться вибухонебезпечні предмети.

“Обмеження є. Але якщо вас вони не лякають — ви можете повертатися. Сьогодні життя потроху повертається до нормального. Тем не менш його не можна назвати тим, яким воно було. Не так, як хотілось би, функціонує громадський транспорт. Це пов'язано з обмеженням кількості маршрутів і складу, зменшення кількості працівників КП. Але ми робимо все, щоб сервіс, який ми надаємо, все функціонував”, - наголосив мер Києва.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Броварах розпочала роботу виставка про битву за Київ. На виставці можна побачити експонати, що зібрали під час бойових дій з російськими окупантами у Броварському районі Київської області у березні цього року. Серед предметів експозиції не лише зброя та амуніція російських військових, а в противагу — прапори України, озброєння, одяг та побутові речі українських захисників.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Мирумир

10 травня 2022, 18:11

Мені було соромно читати таке інфо для громадян - вчиться працювати над подачою інформації!!! Чото тільки коштує такий інформаційна "перлинка" в закінченні - : "Среди предметов экспозиции ... а в противовес..." Що там в противовес - " флагам Украины, вооружению, одежде и бытовым вещам украинских защитников." Й прошу Вас розумітися що "взрывоопасные предметы." це одне, а "значительные территории заминированы" це "трошки" їнше... Ставлю незадовільно за таку подачу інфо... :((( Мира Вашому дому, Перемоги над клятим рашизмов й СЛАВА УКРАЇНІ!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися