Офіс генпрокурора повідомив про підозру трьом військовим РФ - "розстрілювали чоловіків у Бучі"

Окупанти пострілами в голову вбили двох цивільних

Прокуратура повідомила про підозру трьом російським військовим, які, згідно з даними слідства, застрелили в Бучі двох цивільних чоловіків. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробила генпрокурор України Ірина Венедіктова на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Прокурори Офісу Генпрокурора повідомили про підозру ще трьом військовослужбовцям вже відомої на весь світ своєю жорстокістю 64 окремої мотострілкової бригади 35 загальновійськової армії Російської Федерації", - повідомила Венедіктова.

Згідно з даними слідства, окупанти увірвалися до будинку в Бучі й убили двох цивільних чоловіків пострілами в голову.

"Ми працюємо над тим, щоб кожен російський кат був встановлений, але робота на територіях ускладнена значним мінуванням", - повідомила генпрокурор.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві повернуть плату за проїзд у громадському транспорті. Мер Києва не повідомив, коли саме повернуть плату за проїзд, однак зазначив, що ціна залишиться такою ж, якою була до війни - 8 гривень.

Також "Коментарі" писали, що через ворожі обстріли в Києві пошкоджено майже 400 будівель: коли їх будуть ремонтувати. Кличко повідомив, що зараз стоїть завдання відремонтувати пошкоджені будівлі до кінця літа. Міський голова наголосив, що це коштуватиме загалом близько 70 млн. євро.

Читайте также