У Києві повернуть плату за проїзд у громадському транспорті: чи зміниться ціна

Кличко повідомив, що проїзд у Києві знову буде платним, але ціна не зміниться

У столиці планують повернути оплату за проїзд у громадському транспорті, однак ціну залишать незмінною. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив мер Києва Віталій Кличко під час національного телемарафону.

"Ми розуміємо, що велика кількість зараз енергоносіїв, які нам необхідні: і електроенергія, і заробітна платня нашим комунальним підприємствам, працівникам, і можу сказати чесно, місто не потягне, тому що бюджет має наповнюватися, і ми вже переходимо до платного проїзду громадським транспортом", - заявив Кличко в ефірі телемарафону.

Мер Києва не повідомив, коли саме повернуть плату за проїзд, однак зазначив, що ціна залишиться такою ж, якою була до війни - 8 гривень.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Броварах розпочала роботу виставка про битву за Київ. На виставці можна побачити експонати, що зібрали під час бойових дій з російськими окупантами у Броварському районі Київської області у березні цього року. Серед предметів експозиції не лише зброя та амуніція російських військових, а в противагу — прапори України, озброєння, одяг та побутові речі українських захисників.

Також "Коментарі" писали, що дипломати США та Канади повернулися до Києва. До Києва повернулася тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін та ще кілька американських дипломатів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися