Офіс генпрокурора повідомив про підозру трьом військовим РФ - "розстрілювали чоловіків у Бучі"

Окупанти пострілами в голову вбили двох цивільних

Прокуратура повідомила про підозру трьом російським військовим, які, згідно з даними слідства, застрелили в Бучі двох цивільних чоловіків. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробила генпрокурор України Ірина Венедіктова на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Прокурори Офісу Генпрокурора повідомили про підозру ще трьом військовослужбовцям вже відомої на весь світ своєю жорстокістю 64 окремої мотострілкової бригади 35 загальновійськової армії Російської Федерації", - повідомила Венедіктова.

Згідно з даними слідства, окупанти увірвалися до будинку в Бучі й убили двох цивільних чоловіків пострілами в голову.

"Ми працюємо над тим, щоб кожен російський кат був встановлений, але робота на територіях ускладнена значним мінуванням", - повідомила генпрокурор.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві повернуть плату за проїзд у громадському транспорті. Мер Києва не повідомив, коли саме повернуть плату за проїзд, однак зазначив, що ціна залишиться такою ж, якою була до війни - 8 гривень.

Також "Коментарі" писали, що через ворожі обстріли в Києві пошкоджено майже 400 будівель: коли їх будуть ремонтувати. Кличко повідомив, що зараз стоїть завдання відремонтувати пошкоджені будівлі до кінця літа. Міський голова наголосив, що це коштуватиме загалом близько 70 млн. євро.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися