На Київщині сапери знайшли та знешкодили некеровані ракети та осколкові боєприпаси (ФОТО)

Піротехніки в Київській області знешкодили вибухонебезпечні предмети

На Київщині 10 травня піротехніки виявили вибухонебезпечні предмети, зокрема гранати, некеровані ракети та уламкові боєприпаси, які було успішно знешкоджено й знищено. Наразі триває робота саперів із розмінування територій. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в прес-службі поліції Київської області.

У Макарові було виявлено металеві частини реактивних снарядів у РСЗВ "Ураган". Також піротехнікам вдалося знешкодити некеровану авіаційну ракету С-8КОМ калібру 80 мм.

"У селі Софіївська Борщагівка вилучено 28 гранат "ВОГ-25", три підривники типу "УЗРГМ-2", чотири піротехнічні вироби військового призначення та граната "РГД-5". У Великій Димерці на Броварщині також виявили та знешкодили некеровану авіаційну ракету С-8КОМ", - повідомили правоохоронні органи Київської області.

Також поліція Київщини вкотре наголосила, що необхідно повідомити саперам, якщо виявив підозрілий предмет. У жодному разі його не можна чіпати.

Як повідомляли раніше "Коментарі", жителів Києва просять зменшити об'єми сміття. Влада Києва звернулася до жителів столці із закликом максимально зменшувати об'єми сміття, зокрема намагатися зминати паперову і пластикову упаковку та бляшанки.

Також "Коментарі" писали, що київські станції метро отримали нові назви в рамках дерусифікації. Зазначається, що в голосуванні загалом взяло участь понад 170 тисяч громадян. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися