Жителів Києва просять зменшити об'єми сміття: у чому причина

Киян просять зминати паперову і пластикову упаковку та бляшанки

Влада Києва звернулася до жителів столиці із закликом максимально зменшувати об'єми сміття, зокрема намагатися зминати паперову і пластикову упаковку та бляшанки. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

"Ми закликаємо містян максимально зменшувати об’єми побутових відходів: зминати чи спресовувати паперову, пластикову та іншу упаковку і бляшанки. Це спростить роботу перевізникам сміття, які в умовах воєнного стану продовжують працювати у штатному режимі попри зменшення кількості працівників", - заявив Поворозник.

Також Поворозник наголосив, що у Києві щодня їздить до 115 сміттєвозів. Влада Києва закликає жителів міста допомогти й спростити вивезення побутових відходів.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Офіс генпрокурора повідомив про підозру трьом військовим РФ - "розстрілювали чоловіків у Бучі". Згідно з даними слідства, окупанти увірвалися до будинку в Бучі й убили двох цивільних чоловіків пострілами в голову.

Також "Коментарі" писали, що у кількох районах Києва погіршилась якість повітря. За словами мера столиці, якість повітря погіршилася у Подільському, Святошинському та Оболонському районах Києва через пожежі в Київській області.

Читайте на порталі "Коментарі": У Києві повернуть плату за проїзд у громадському транспорті. Мер Києва не повідомив, коли саме повернуть плату за проїзд, однак зазначив, що ціна залишиться такою ж, якою була до війни - 8 гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий

11 травня 2022, 22:01

велком ту концлагерь...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися