У Києві автомобіль врізався у блокпост: двоє загиблих (ФОТО)

Смертельна ДТП у столиці сталася через зіткнення із тимчасовою загороджувальною бетонною спорудою

Увечері в середу, 11 травня, у Деснянському районі столиці на вулиці Радунській автомобіль Ford Focus врізався на великій швидкості в бетонний блокпост, який розташований на проїжджій частині. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробила поліція Києва на своїй сторінці у Фейсбуці.

Згідно з попередньою інформацією правоохоронних органів, ДТП спричинило те, що водій їхав на значній швидкості й не впорався із керуванням.

“Внаслідок отриманих травм обидва потерпілих загинули до приїзду лікарів. Пасажир - чоловік, 1978 року народження, анкетні дані водія встановлюються”, - заявили в поліції Києва.

Рятувальникам ДСНС довелося виймати із автомобіля тіла загиблих чоловіків.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого). 

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві згоріла будівля кінотеатру. За даними рятувальників, пожежа сталася у кінотеатрі близько півночі. Горіла будівля непрацюючого закладу на вулиці Героїв Севастополя, 44, що у Солом'янському районі Києва. У триповерховому кінотеатрі спалахнула глядацька зала.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися