Кличко попередив про плани Росії щодо Києва - "без партнерів ми не виживемо"

Кличко попередив про можливість використання Путіним ядерної зброї

Росія не відмовилася від спроб захопити Київ. Столиця досі залишається "головною метою" РФ, тому атаки ворога по столиці можуть відновитися "будь-якої секунди". Як повідомляли раніше "Коментарі", таку заяву зробив мер Києва Віталій Кличко в інтерв'ю виданню CNN.

Кличко застеріг киян, які планують повернення до столиці, і закликав бути обережними.

"Поки в Україні війна, ми не можемо дати гарантії жодному українцю", - заявив Кличко.

Також Кличко наголосив на можливості застосування російським президентом Путіним тактичної ядерної зброї проти столиці.

"Безпека зараз є пріоритетом. Звісно, ми турбуємося і сподіваємося, що наші воїни захистять нас, але ризик є. І без наших партнерів, без США і європейських країн ми не виживемо", - повідомив мер Києва.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві згоріла будівля кінотеатру. За даними рятувальників, пожежа сталася у кінотеатрі близько півночі. Горіла будівля непрацюючого закладу на вулиці Героїв Севастополя, 44, що у Солом'янському районі Києва. У триповерховому кінотеатрі спалахнула глядацька зала.

Також "Коментарі" писали, що на Київщині сапери знайшли та знешкодили некеровані ракети та осколкові боєприпаси. На Київщині піротехніки виявили вибухонебезпечні предмети, зокрема гранати, некеровані ракети та уламкові боєприпаси, які було успішно знешкоджено й знищено. Наразі триває робота саперів із розмінування територій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися