Назвали кількість багатоповерхівок, які доведеться знести в Ірпені

Повідомили, скільки багатоповерхових будинків в Ірпені не підлягають відновленню

В Ірпені в результаті обстрілів російських окупантів зруйновано 37 багатоквартнирних будинків, які вже не підлягають відновленню, тому їх необхідно буде знести. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив мер міста Олександр Маркушин під час засідання міськвиконкому, яке транслювалося у Фейсбуці.

За словами Маркушина, саме про таку кількість будівель заявляють експерти. Є чимало будинків, у яких наче просто згорів дах і декілька поверхів, однак насправді там пошкоджені опорні стіни, через що будинок довго не вистоїть.

"Якщо будинок не придатен для проживання, ми ухвалюватимемо рішення про його демонтаж. Сьогодні є 17 багатоповерхових будинків на демонтаж - це до 1500 квартир", - повідомив мер Ірпеня.

Також в Ірпені через ворожі обстріли знищено до 2000 приватних будинків.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві згоріла будівля кінотеатру. За даними рятувальників, пожежа сталася у кінотеатрі близько півночі. Горіла будівля непрацюючого закладу на вулиці Героїв Севастополя, 44, що у Солом'янському районі Києва. У триповерховому кінотеатрі спалахнула глядацька зала.

Також "Коментарі" писали, що на Київщині сапери знайшли та знешкодили некеровані ракети та осколкові боєприпаси. На Київщині 10 травня піротехніки виявили вибухонебезпечні предмети, зокрема гранати, некеровані ракети та уламкові боєприпаси, які було успішно знешкоджено й знищено. Наразі триває робота саперів із розмінування територій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися