Зруйновано близько 70% міста: мер показав, як виглядає звільнений від окупантів Ірпінь

На відео мер міста показав, як виглядає Ірпінь після звільнення від окупантів

За час окупації Ірпеня російські військові зруйнували понад 70% інфраструктури міста. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив мер Ірпеня Олександр Маркушин на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Місто-герой Ірпінь – один із тих населених пунктів Київщини, які зазнали найбільшої руйнації внаслідок російських обстрілів житлового сектору та цивільної інфраструктури. За місяць запеклих боїв пошкоджено 70% міста", - повідомив мер Ірпеня.

Також Маркушин зазначив, що у місті 8651 об'єкт пошкоджений частково, 2738 об'єктів зруйновано частково, а 885 об'єктів під час запеклих боїв за місто було повністю зруйновано. 

Мер Ірпеня на своїй сторінці у Фейсбуці опублікував відео, на якому можна побачити, як виглядає місто після звільнення.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві згоріла будівля кінотеатру. За даними рятувальників, пожежа сталася у кінотеатрі близько півночі. Горіла будівля непрацюючого закладу на вулиці Героїв Севастополя, 44, що у Солом'янському районі Києва. У триповерховому кінотеатрі спалахнула глядацька зала.

Також "Коментарі" писали, що на Київщині сапери знайшли та знешкодили некеровані ракети та осколкові боєприпаси. Наразі триває робота саперів із розмінування територій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися