Через негоду повалені дерева потрощили кілька автомобілів у Києві (ФОТО)

Наслідки грози показали рятувальники

У Києві десятки рятувальників ліквідовували наслідки негоди. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, напередодні ввечері дерева потрощили автівки та падали на проїзджу частину у шести районах Києва. Наслідки довелося ліквідовувати у Дніпровському, Шевченківському, Печерському, Голосіївському, Святошинському та Подільському районах столиці.

Перший виклик до Головного управління ДСНС України у Києві надійшов з Дніпровського району столиці. На вулиці Ентузіастів, 7/3 на припаркований автомобіль впало дерево. Найбільш серйозним був виклик у Святошинському районі Києва — на вулиці Серпова внаслідок падіння дерева зруйновано електроопору та пошкоджено чотири автомобілі.

Загалом майже пів сотні рятувальників розчистили від повалених дерев п’ять доріг та одинадцять привалених автомобілів. В ДСНС Києва додали, що на інші виклики через негоду у столиці виїжджали столичні комунальники.

Наслідки негоди у столиці також показали рятувальники КАРС "Київська служба порятунку", які допомагали працівникам ДСНС у Києві розчищати вулиці від повалених опор та дерев. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що через негоду у Києві понад 100 тисяч мешканців Подільського, Оболонського та Святошинського районів залишилися без світла. Більшість абонентів вже підключили, роботи з відновлення електропостачання тривають.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися