У Києві анонсували суттєве підвищення вартості проїзду: яка причина

Причина підвищення цін на проїзд у Києві - дефіцит пального в країні

Столичні водії маршруток планують підняти вартість проїзду в столиці до 15 гривень ближче до початку літа, якщо підвищаться ціни на пальне до 60-70 гривень за літр. Як повідомляють "Коментарі", про це пише УНН з посиланням на заяву голови Асоціації перевізників Києва та Київської області Ігоря Моісеєнка.

"Ситуація (з пальним - ред.) впливає, тому, я думаю, ближче до червня, якщо буде така ситуація з приводу цін на пальне, коли цінники вже будуть 60, 70 грн, то я думаю будуть змушені перевізники все ж підняти вартість проїзду до 15 гривень", - заявив Моісеєнко.

Також, згідно з оцінками голови Асоціації перевізників Києва та Київської області, сьогодні курсує лише 30% маршруток саме через дефіцит пального й незначну кількість пасажирів.

Як повідомляли раніше "Коментарі", ынтернет від Ілона Маска отримала ще одна громада Київщини. У Броварах Калитянській громаді Київської області передали супутниковий інтернет Starlink від компанії SpaceX відомого бізнесмена Ілона Маска. Передбачається, що нове обладнання буде встановлено на відкритій місцевості у селищі Калита та в селі Мокрець.

Також "Коментарі" писали, що Кличко розповів про важливі зміни комендантської години. За його словами, зміни тривалості комендантської години набудуть чинності з неділі, 15 травня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Раб

13 травня 2022, 20:45

Пускай патриоты за меня платят

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися