У Бучі російські окупанти підклали гранату у фортепіано 10-річної дівчинки (ФОТО)

Російські військові вклали підствольну гранату ВОГ-25П під молотки фортепіано

У звільненій Бучі на Київщині досі виявляють вибухонебезпечні предмети. Нещодавно місцева жителька Бучі виявила у фортепіано своєї доньки гранату, яка, на щастя, не спрацювала. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив радник голови МВС Антон Геращенко на своїй сторінці в Телеграмі.

За словами Геращенка, фахівцям вдалося вчасно знешкодити гранату. 

Місцева жителька Бучі Тетяна Монько повідомила, що після повернення додому у розтрощеному російськими військовими домі знайшла ще й гранату, яка дивом не розірвалася. У музичному інструменті дитини жінки було знайдено гранату ВОГ-25П.

"Рашистські виродки, як завжди, виявили верх цинізму – вклали підствольну гранату ВОГ-25П під молотки фортепіано, що належить її десятирічній дочці. Завдяки пильності жінки ніхто не постраждав, а сапери, яких вона викликала, знешкодили гранату", - заявив Геращенко у своєм дописі.

Як повідомляли раніше "Коментарі", інтернет від Ілона Маска отримала ще одна громада Київщини. У Броварах Калитянській громаді Київської області передали супутниковий інтернет Starlink від компанії SpaceX відомого бізнесмена Ілона Маска.

Також "Коментарі" писали, що Кличко розповів про важливі зміни комендантської години. За його словами, зміни тривалості комендантської години набудуть чинності з неділі, 15 травня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися