ЗМІ розповіли про «дорогу смерті» у Київській області: там знайшли тіла 37 осіб (ВІДЕО)

Мирні жителі загинули внаслідок обстрілів, намагаючись виїхати

На семикілометровій дорозі між селами Мотижин та Ясногородка на Київщині знайшли тіла 37 людей. Як повідомляють "Коментарі", про це пише The Wall Street Journal.

У виданні зазначається, що мирні жителі загинули в березні в результаті обстрілів, коли намагалися виїхати з-під російської окупації. 

У сюжеті WSJ повідомляють, що на двох інших дорогах, які ведуть на північ від Мотижина, у перші дні повномасшабного вторгнення Росії загинуло багато людей. Через це жителі села намагалися виїхати по дорозі, яка веде на південний схід від Ясногородки.

Журналістам видання вдалося проаналізувати відео з реєстраторів автомобілів, поспілкуватися з очевидцями й дослідити територію поблизу дороги.

За даними журналістів, військові РФ обстрілювали дорогу з мінометів. Один із таких епізодів був зафіксований на відео 3 березня.


Як повідомляли раніше "Коментарі", інтернет від Ілона Маска отримала ще одна громада Київщини. У Броварах Калитянській громаді Київської області передали супутниковий інтернет Starlink від компанії SpaceX відомого бізнесмена Ілона Маска. ередбачається,  та та в селі Мокрець.

Також "Коментарі" писали, що Кличко розповів про важливі зміни комендантської години. За його словами, зміни тривалості комендантської години набудуть чинності з неділі, 15 травня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися