У Києві СБУ затримала корегувальника ворожих обстрілів: подробиці

Чоловік збирав і передавав дані про розташування у Києві критично-важливих об’єктів

У Києві Служба безпеки України затримала російського агента, який корегував обстріли окупантів по столиці. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробила прес-служба СБУ на своїй сторінці у Фейсбуці.

Чоловіка завербували ще в 2014 році, і з того час він перебував у режимі очікування вказівок.

Російські спецслужби передавали чоловіку завдання, і він збирав та передавав їм інформацію про розташування в Києві критично-важливих об’єктів енергетики та водопостачання. Після отриманих даних російським військовим вдавалося здійснювати прицільні ракетні удари, через які частина столиці була тимчасово без електропостачання.

Нещодавно чоловіка спецслужб РФ хотіли "евакуювати" в Крим, однак СБУ встигли затримати агента.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Броварах сталася пожежа у багатоповерхівці, є постраждалі. За пів години пожежу вдалося загасити. Постраждалих 1960 та 1957 років народження з діагнозом отруєння чадним газом доставили до Броварської центральної районної лікарні. Причину пожежі встановлюють, інші подробиці поки що невідомі.

Також "Коментарі" писали, що в "Укрзалізниці" повідомили, скільки потягами щодня повертається людей до Києва. Усі рейси із західних регіонів України до Києва заповнені на 95%.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися