У Києві сталася масштабна пожежа у багатоквартирному будинку (ФОТО)

Горіла п’ятиповерхівка у Подільському районі столиці

У Подільському районі Києва сталася пожежа у багатоквартирному житловому будинку. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, сьогодні, 17 травня, у Києві горів п’ятиповерховий будинок на вулиці Виговського, 8-Г. Про пожежу ДСНС повідомили о 15:17. Горіла квартира на п’ятому поверсі, вогонь перекинувся на дах житлового будинку. Окрім того, через обвал дерев’яних конструкцій з даху загорілився балкон на другому поверсі.

Пожежу на площі 1200 квадратних метрів вдалося загасити за півтори години. З вогнем боролися 85 рятувальників та 15 одиниць спецтехніки. Під час гасіння пожежі працівники ДСНС врятували чоловіка та передали його медикам. За попередніми даними, жертв та постраждалих немає. Причину пожежі встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва, неподалік станції метро "Почайна", сталася пожежа у вантажних автомобілях. Загорівся вантажний автомобіль Renault та вогонь перекинувся на вантажівку DAF. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дніпровському районі Києва сталася пожежа у багатоповерховому житловому будинку. Горів дев’ятиповерховий будинок на вулиці Алматинській, 64-А. Деяке житло вигоріло вщент. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися