У Києві попрощалися із загиблим під Ізюмом аеророзвідником, викладачем київського університету (ВІДЕО)

Всі присутні люди стали навколішки, щоб віддати шану Герою

18 травня в столиці відбулася церемонія прощання з українським військовим лейтенантом 95-ї ОДШБр Збройних сил, викладачем Національного університету ім. Т. Г. Шевченка Денисом Антіповим. Чоловік загинув у бою в Харківській області. Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на "Українського репортера".

Прощання з Денисом Антіповим відбулося біля храму Святого Миколая на Аскольдовій могилі. Усі присутні стали навколішки, щоб вшанувати Героя. На церемонію поховання 33-річного воїна прийшли рідні захисника, його друзі, викладачі й студенти університету.

Чоловік після Майдану одразу відправився на фронт, де спочатку волонтерив, а потім став  добровольцем батальйонно-тактичної групи 81-ї бригади Повітрянодесантних військ, займаючись аеророзвідкою та безпілотниками.

Денис мав позивний "Бук" на честь свого дідуся, який був воїном УПА.

Від самого початку повномасштабної війни Росії проти України 24 лютого Денис став на захист України. Він обороняв Київ, а потім взяв участь у важких боях у Харківській області. 9 березня під час обстрілу поблизу Ізюма отримав поранення. Під час лікування створив сайт, де розповів про звірства окупантів, а потім на початку травня знову повернувся на передову.

11 травня Денис Антіпов загинув під час бою поблизу села Довгеньке Харківської області. Захисник був похований у рідному селі Хотимир, що в Івано-Франківській області.


Як повідомляли раніше "Коментарі", на Київщині прикордонники знайшли на узбіччі міни окупантів. Російські військові мінують місцевість, коли відступають, і це створює додаткову загрозу життю не лише українських бійців, але й місцевих мирних жителів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися