Даєш теніс: у Києві облаштують нові корти

Нові корти облаштують за допомогою розбірних конструкцій

Київ обзаведеться ще одним місцем для занять спортом. На території парку "Перемога" в Дніпровському районі Києва облаштують тенісні корти. Проєкт реалізують за кошти інвестора. Про це йдеться в розпорядженні КМДА №1397. Така інформація міститься на сайті Київської міської державної адміністрації.

Корти розмістяться на майданчику 0,77 гектара. Крім кортів, тут також проведуть благоустрій території - встановлять урни, зроблять освітлення і покладуть нове покриття.

Відзначається, що проєкт не передбачає капітального будівництва, будівництво огорож та інших заборонених законодавством об'єктів. Пристрій буде відбуватися виключно шляхом встановлення збірно-розбірних конструкцій, де будуть розміщені адміністративні та технічні приміщення.

Замовником реалізації проєкт визначено КП СЗН Дніпровського району.

Як повідомляв портал "Коментарі", Новий спортивний майданчик з'явилася на Русанівці в Києві. Урочисте відкриття майданчика для хокею на роликах провели за адресою вул. І. Шамо, 19/1. Про це   повідомляє   Дніпровська РДА.

Нова хокейний майданчик створена завдяки реалізації проєкт "Громадського бюджету" № 713 "Багатофункціональний майданчик для роликових і льодових видів спорту". Проєкт підтримало 2963 киянина. Кошторис проєкт передбачала виділення 1 млн 999 тис. 783 грн.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися