Кіно як в кіно: на Оболоні з'явився новий автокінотеатр

Автокінотеатр у Києві приймає замовлення прямо з машин

В Оболонському районі Києва на паркувальному майданчику ТЦ "Gorodok" на Петрівці з'явився новий автокінотеатр. Про це повідомили в БЖ.

Новий кінотеатр розрахований на 50 місць, які розподілені на чотири категорії в залежності від розмірів автомобіля. На локації є бар, при цьому зробити замовлення можна, не виходячи з машини, прямо у транспортний засіб. До фільму пропонують попкорн, каву, чай та інші безалкогольні напої.

Квитки можна замовити тільки онлайн. Квиток на один автомобіль коштує 150/200 грн, попкорн - 400/180 грн, еспресо, американо, чай - 20 грн, лате-25 грн, холодні напої - 20/30 грн. Працює кінотеатр з 20:00 до 01:00. Відзначається, що під час перегляду фільму заборонено заводити двигуни та включати фари.

Нагадаємо, автокінотеатр придумав американець Річард Холлінгсхед, який 6 червня 1933 року в місті Камден штату Нью-Джерсі, організував перший кінопоказ для автолюбителів. Як екран Річард використовував просто білу стіну, в той день приїхало понад шестисот осіб. Перегляд коштував п'ятдесят центів.

Раніше "Коментарі" розповіли про унікальний кінотеатр на Позняках, якому немає аналогів в Європі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися