У Борисполі з’явилася своя "Мрія" (ФОТО)

Художник давно мав мрію намалювати "Мрію" у великому масштабі

Художник Дмитро Вергелес намалював на стіні тенісного корту в Міському парку Борисполя, що на Київщині, український літак "Мрію". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Фейсбук-сторінку Дмитра Вергелеса.

"АН-225 @antonov_company — це мій фаворит і моя пристрасть. Я давно мав ідею намалювати її у великому масштабі. А після ії руйнування на початку повномасштабного вторгнення росії — вирішив більше не відкладати реалізацію на потім", - заявив художник.

Дмитро у своєму дописі згадав, яке враження на нього справила "Мрія" і її проліт над Хрещатиком під час святкування 30-річчя незалежності України. Художник наголосив, що хотів би, щоб всі змогли пережити хоча б трохи схожі відчуття.

На створеному Дмитром муралі "Мрія" у Борисполі зображено момент, коли літак тільки підіймається в повітря. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", росіянина, який ховався від Інтерполу, затримали у Києві. Громадянин Росії переховувався в Україні від литовських правоохоронців. За тяжкі злочини, пов’язаними з фінансовими оборудками, чоловіка оголосили у міжнародний розшук. Росіянин намагався легалізуватись у Хмельницькому, але в нього не вийшло. Тоді чоловік втік до Києва, де його і затримали контррозвідники СБУ. 

Також "Коментарі" писал, що у Ворзелі ремонтують психоневрологічну лікарню. У Київській обласній психоневрологічній лікарні №2 у Ворзелі під час окупації населеного пункту перебували російські військові. Внаслідок мародерства росіян лікарня залишилась без комп’ютерів, була пошкоджена опалювальна система, знищені вікна та вхідні двері. У медичному закладі вже розпочали відновлювальні роботи. Наразі триває заміна пошкоджених вікон.

Читайте на порталі "Коментарі": на складі у Києві вилучили російський товар на мільйони гривень. Правоохоронці встановили, що у складських приміщеннях у Києві зберігається продукція підприємства, що зареєстроване на території Росії. Під час обшуку на складі вилучили понад 46 тисяч квадратних метрів товару зі скла. Окрім того, вилучені два вантажних автомобіля з напівпричепами, що належать білоруському підприємству.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися