У Ворзелі ремонтують психоневрологічну лікарню (ВІДЕО)

Як тривають відновлювальні роботи

У Київській обласній психоневрологічній лікарні №2, що знаходиться у Ворзелі, міняють пошкоджені внаслідок обстрілів вікна. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За словами голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби, ремонти критичної інфраструктури у Ворзелі проводять за кошти з резервного фонду державного бюджету. Ці гроші виділили для оперативної та першочергової ліквідації наслідків воєнних дій на Київщині.

У Київській обласній психоневрологічній лікарні №2 у Ворзелі під час окупації населеного пункту перебували російські військові. Внаслідок мародерства росіян лікарня залишилась без комп’ютерів, була пошкоджена опалювальна система, знищені вікна та вхідні двері. У медичному закладі вже розпочали відновлювальні роботи. Наразі триває заміна пошкоджених вікон.

"Ми вже замінили майже 70 вікон. Це адміністративна будівля. У нас ще відділення попереду. Там дуже багато вікон. Це п’ятикамерний профіль, двокамерний склопакет. Фурнітура якісна, з двостороннім енергозбереженням. Завдяки цьому буде тепло взимку, а влітку буде прохолодніше", — розповів працівник ремонтної бригади Едгар Путнс.

Заступник генерального директора з економічних питань лікарні Олександр Єгельський повідомив, що невдовзі у медзакладі почнуть встановлювати двері: "Двері обіцяли, ми очікуємо. Теж металопластикові будуть стояти. Вхідні групи будуть з вулиці, так як їх теж вибивали і танками били".

У лікарні загалом пошкоджені понад пів тисячі вікон. Ремонтні роботи в Київській обласній психоневрологічній лікарні № 2 у Ворзелі планують завершити до кінця липня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися