Киян залучать до озеленення міста

Висадити дерево або іншу рослину в Києві може кожен бажаючий

Комунальні служби столиці зважилися на незвичайний крок. Для того, щоб зробити місто ще красивішим і екологічним, жителям столиці запропонували взяти участь в озелененні. Про це повідомили в "Київзеленбуді", де створили спеціальну інтерактивну карту.

На карті для кожної локації прописаний перелік і кількість рослин, їх параметри, а також вказані контакти відповідальних осіб, зв'язавшись з якими можна узгодити всі деталі.

"Тобто Ви вибираєте локацію, де хочете висадити рослини, консультуєтеся з нашими фахівцями, погоджуєте деталі, купуєте посадковий матеріал з відповідними параметрами. Ми ж допоможемо правильно посадити дерева і кущі", - уточнили на підприємстві.

Фахівці також попереджають, що саджанці та іншої посадковий матеріал повинні відповідати вимогам, уточнити які можна за телефонами, які прив'язані до локацій.

Як повідомляв портал "Коментарі", столицю озеленять за допомогою переробленого пластику. Ініціатори проекту планують пройти весь шлях, починаючи від збирання сміття і закінчуючи проектуванням і установкою об'єкта.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися