Дмитро Гордон: "Для деяких Київ - порожній звук"

Багато приїжджих не відчувають Київ, назавжди залишаючись в ньому мігрантами, вважає Дмитро Гордон

Про красу Києва складено чимало і пісень і віршів. Кияни люблять своє місто, не дивлячись на ті недоліки, які в ньому присутні. У той же час, загальнонаціональне опитування серед читачів "Коментарів" показало, що йому учасники віддали лише 17 місце. Свою думку про якість життя в Києві висловив популярний журналіст Дмитро Гордон. В ексклюзивному інтерв'ю виданню "Коментарі" він зазначив, що в останні роки Київ перетворився далеко не в кращу сторону. Безумовним журналіст вважає той факт, що рівень життя в Києві значно не дотягує до рівня європейської столиці.

"Київ - красиве місто, але його зіпсували і запаскудили в останні роки. Я вам скажу, що не люблю комуністів і все, що з ними пов'язано, але Київ зразка початку 80-х був теплий, зелений, затишний ... Є ще таке слово: "Затишний". Він був з людським обличчям. Сьогодні Київ трошки "занедбаний". Сьогодні в столиці величезна кількість приїжджих, для яких слово "Київ" - це порожній або напівпорожній звук. Вони не відчувають це місто, не відчувають його і відчувають себе в ньому мігрантами ", з жалем констатує Дмитро Гордон.


Повну версію інтерв'ю з Дмитром Гордоном, в якому він зізнався, чому не збирається балотуватися в мери Києва, можна прочитати тут.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися