Кличко відкрив у столиці арт-символ єдності Києва та Харкова (ВІДЕО)

Участь у заході взяли також мери восьми європейських міст

Київський міський голова Віталій Кличко разом з мерами восьми європейських міст — членів Eurocities відкрив у центрі Києва на площі біля станції метро "Арсенальна" новий арт-об’єкт. Про це мер столиці розповів у своєму Telegram-каналі, передають "Коментарі".

Новий арт-об’єкт у вигляді великих металевих крапель символізує єдність Києва та Харкова. Арт-об'єкт планували встановити у Харкові, але через постійні обстріли міста російськими окупантами поки що це неможливо реалізувати.

"Мери восьми європейських міст від імені політичної платформи Eurocities висловили підтримку Україні та Києву та запевнили, що і надалі готові допомагати українцям — і в їх боротьбі за свою незалежність, і у відбудові українських міст, понівечених російським агресором", — заявив Кличко.

Київський міський голова Віталій Кличко повідомив, що підписав угоди про побратимство Києва з мерами Осло, Ліона та Марселя. Також у складі делегації Eurocities Київ відвідали мери Флоренції (президент Eurocities), Афін, Гельсінкі, Риги та Тирани. Всі ці міста — теж побратими української столиці. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися