Міцний крафт: киян запрошують на алкогольну виставку

В рамках фестивалю проведуть дегустацію елітних алкогольних напоїв

У Києві пройде фестиваль міцних напоїв. На виставці Ukrainian Craft Spirits & Whiskey представлять ексклюзивні крафтові напої високої міцності. Про це на сторінці в Facebook повідомляють організатори заходу.

Гості зможуть зустрітися з експертами по віскі. На фестивалі будуть представлені понад 50 видів міцних крафтових напоїв від 30 виробників.

"Ми познайомимо вас з напоями, які ви не побачите на полицях магазинів - це крафт українські віскі, джини, абсент, ром, фруктові та зернові дистиляти, настоянки, наливки та крафт коктейлі", - розповіли організатори.

Крім алкогольних напоїв відвідувачам запропонують ознайомитися з сигарами, іншими напоями і їжею для гурманів.

За відвідування фестивалю доведеться викласти 350 грн. Місцем проведення обрали галерею "Лавра". Гостей чекають 10-11 жовтня з полудня і до 22-ї години. Примітно, що на виставку можна прийти зі своєю собакою.

Як повідомляв портал "Коментарі", киян і гостей столиці запрошують на що стала вже традиційною, осінню виставку хризантем.

Так, виставка відкриється 2 жовтня на території ландшафтного парку "Співоче поле". Організаторами заходу виступив "Київзеленбуд" і компанія-оператор Співочого поля "Grand Event". Для гостей виставки готують тридцять тисяч хризантем різних сортів і кольорів, які з'єднаються в одну "солодку історію".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися