Доступне кіно: Кінотеатр "Жовтень" у Києві зроблять інклюзивним

Київський кінотеатр "Жовтень" запускає новий інклюзивний проєкт

Київський кінотеатр "Жовтень" запускає новий проєкт, покликаний зробити кіно максимально доступним для людей з інвалідністю.

Задля цього співробітники "Жовтня" пройдуть спеціальне навчання для роботи з відвідувачами, які мають інвалідність, для глядачів із порушенням слуху зроблять розгорнуті субтитри, а для людей із порушенням зору підготують звукоописи до фільмів. 

Інклюзивні кіносеанси запровадять на постійній основі. Також облаштують саме приміщення кінопростору згідно з вимогами інклюзивності.

Людям з інвалідністю пропонують пройти анонімне опитування за посиланням, щоб зрозуміти їхні потреби. 

Раніше "Коментарі" писали, що 27 вересня очікується відключення електроенергії у багатьох населених пунктахДТЕК Київські регіональні електромережі повідомляє, що з метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах будуть проводитися ремонтні роботи.

Нагадуємо, що на столичних школярів чекає складна зима. Киянам розповіли про готовність шкіл міста до опалювального сезону. У столичній адміністрації повідомили, що 95% шкіл та дитячих садків уже підготовлені до опалювального сезону, проте температура у приміщеннях високою не буде.

Також на сайті: у Києві на станції метро розфарбували бюст Пушкіна. На станції метро "Університет" у Києві двоє невідомих розфарбували з балончиків погруддя письменника Олександра Пушкіна. Очевидці сфотографували, як двоє хлопців із балончиків розфарбували бюст Пушкіна у червоно-чорні кольори.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися