На столичних школярів чекає складна зима - КМДА

Зима буде складною, і у разі відключень треба бути готовими йти на дистанційку, - Мондрієвський

У столичній адміністрації повідомили, що 95% шкіл та дитячих садків уже підготовлені до опалювального сезону, проте температура у приміщеннях високою не буде. За словами заступника голови КМДА Валентина Мондрієвського, очікується, що температура в класах у майбутній опалювальний період буде на рівні 17-20 ° C тепла, у спортивних залах 15-17 ° C.

При цьому Мондрієвський повідомив, що найкраще до опалювального сезону готові у навчальних закладах Оболонського, Святошинського, Солом'янського, Дніпровського, Голосіївського, Шевченківського районів. Навчальні та дошкільні заклади там готові до зими на 100%.

"На відсоток відстає Дарницький, на кілька відсотків – Подільський та Печерський. Найгірша ситуація у Деснянському районі – 93%", - сказав він.

Мондрієвський наголосив, що попереду складний опалювальний період, а тому впевнено прогнозувати, як він пройде - складно.

"Зима буде складною, і у разі відключень треба бути готовими йти на дистанційку", – попередив він.

Нагадуємо, що підтримка від США дозволить відновити централізоване теплопостачання для понад 20 000 мешканців КиєваКиїв отримав допомогу на 1,3 млн $ від США для відновлення тепломереж.

"Уряд США надає всебічну підтримку з самого початку повномасштабного російського вторгнення. Ця підтримка спрямована на забезпечення сталого постачання електрики та тепла в оселі, лікарні, школи та на підприємства у всій Україні. Ця допомога включає також сьогоднішню поставку труб для "Київтеплоенерго" для відновлення постачання тепла та гарячої води понад 22 тисячам киян", – зазначила Посол США в Україні Бріджит Брінк.

"Коментарі" писали, що на території КПІ прибрали радянську символіку з пам’ятника на честь загиблих викладачів і студентів.

"У роки війни багато викладачів, співробітників і студентів КПІ воювали в армії, у підпільних організаціях, партизанських загонах. З них понад 80 осіб загинули. На монументі, зведеному на їхню честь, знаходився герб СРСР, який і було демонтовано", - йдеться в повідомленні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися