Київ отримав допомогу на 1,3 млн $ від США для відновлення тепломереж: робота вже розпочалася (ФОТО)

Підтримка від США дозволить відновити централізоване теплопостачання для понад 20 000 мешканців Києва

Сьогодні, 20 вересня, Уряд Сполучених Штатів Америки передав Києву труби і трубопровідну арматуру вартістю 1,3 млн доларів. Це дозволить відновити централізоване теплопостачання для понад 20 000 мешканців Києва.

Про це повідомляє КМДА на сайті "Офіційний портал Києва".

Загальна довжина наданих труб становить 11 кілометрів. Строк експлуатації труб та супутніх матеріалів сягає 50 років. Низькі показники втрат теплової енергії відповідають стандартам Європейського Союзу. Допомога від США дозволить "Київтеплоенерго" реабілітувати зовнішні ділянки теплової мережі в місцях, які зазнали пошкоджень внаслідок ракетних ударів.

"Уряд США надає всебічну підтримку з самого початку повномасштабного російського вторгнення. Ця підтримка спрямована на забезпечення сталого постачання електрики та тепла в оселі, лікарні, школи та на підприємства у всій Україні. Ця допомога включає також сьогоднішню поставку труб для "Київтеплоенерго" для відновлення постачання тепла та гарячої води понад 22 тисячам киян", – зазначила Посол США в Україні Бріджит Брінк.

"Проект реалізується у чотирьох районах Києва – Подільському, Шевченківському, Оболонському та Святошинському. Планується повністю замінити понад 11 км мереж гарячого водопостачання та опалення. Я впевнений, що з урахуванням допомоги партнерів і тих зусиль, які щодня докладають комунальні служби Києва для підготовки до наступного опалювального сезону, ми його пройдемо стабільно та надійно", – зазначив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

"Коментарі" повідомляють: на 15 станціях київського метро навчатимуть основам домедичної допомоги: долучитися зможуть всі охочі"Зважаючи на актуальність питання, було прийнято рішення надати можливість опанувати основи домедичної допомоги максимально більшій кількості людей. Саме тому локацією для проведення коротких майстер-класів із домедичної допомоги було обрано метрополітен, станціями якого щодня проходить тисячі киян та гостей міста. До того ж, це безпечне місце під час повітряних тривог", – зазначає Валентина Гінзбург.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися