У Києві декомунізували пам’ятник: фото "до" та "після"

На території КПІ прибрали радянську символіку з пам’ятника на честь загиблих викладачів і студентів

З пам'ятника, що знаходиться на території Київського політехнічного інституту, прибрали символіку радянських часів.

Про це повідомляє телеграм-канал "Чесно".

"У роки війни багато викладачів, співробітників і студентів КПІ воювали в армії, у підпільних організаціях, партизанських загонах. З них понад 80 осіб загинули. На монументі, зведеному на їхню честь, знаходився герб СРСР, який і було демонтовано", - йдеться в повідомленні.

На першому фото зображений меморіал до декомунізації, на другому - після.

Читайте далі: у Києві затримали пенсіонера, що застрелив із рушниці дружинуУ Києві правоохоронці затримали 63-річного місцевого мешканця за вбивство дружини. Про це повідомили у ГУ Нацполіції Києва. "Під час словесної сварки зловмисник взяв рушницю і вистрелив жінці у живіт. Від отриманого ушкодження потерпіла померла на місці. За скоєне фігуранту загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.

"Коментарі повідомляють: у Києві змінили маршрут два популярні автобуси (схеми руху)Київпастранс повідомляє, що автобуси 24 та 62 тепер йтимуть за зміненими маршрутами.

Також на сайті: відчайдушні знижки – квартири в новобудовах Києва вже продають "за двома цінами". Продаж квартир у київських новобудовах пристосовується до військових реалій. Забудовники готові вдатися до відчайдушних знижок для реальних покупців. Знижка гарантована за умови стовідсоткової оплати вартості квартири. Потенційні покупці можуть отримати дисконт подекуди більший за 15-20%.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися