Відсьогодні у Києві змінили маршрут два популярні автобуси (номери, схеми руху)

З 19 вересня в ці популярні автобусні маршрути внесли корективи

Київпастранс повідомляє, що автобуси 24 та 62 тепер йтимуть за зміненими маршрутами.

Рух відтепер організовується таким чином:

- автобусний маршрут № 24 — Музей історії України в ІІ світовій війні — залізничний вокзал "Центральний" через Кловський узвіз та вул. Басейну;

- автобусний маршрут № 62 — Ботанічний сад — Контрактова площа через Кловський узвіз, вул. Басейну та вул. Хрещатик.

Читайте далі: тестування системи Служби порятунку 112 на Київщині - оголошена кінцева мета. Реалізувати систему екстреної допомоги у пілотному форматі планують до кінця 2022 року. Питання створення в країні системи екстреної допомоги за єдиним номером 112 знаходиться у фокусі уваги Президента України.

Також на сайті: відчайдушні знижки – квартири в новобудовах Києва вже продають "за двома цінами". Продаж квартир у київських новобудовах пристосовується до військових реалій. Забудовники готові вдатися до відчайдушних знижок для реальних покупців. Знижка гарантована за умови стовідсоткової оплати вартості квартири. Потенційні покупці можуть отримати дисконт подекуди більший за 15-20%.

"Коментарі" повідомляють: пара херсонців вирвалася з окупації та відкрила бізнес у Києві. "Приїхали до Києва, знайшли приміщення та зробили ремонт. Тепер працюємо у вільній Україні", - співзасновники кав'ярні "Незалежність". Власники кафе розповіли про події під час окупації, які вони пройшли разом. Серед них – херсонська весна, дефіцит продовольства, зникнення людей під час комендантської години.

"Київська гребля: загрожує масштабна трагедія при можливому прориві (схема затоплення)"Наприкінці лютого війська країни-агресора вже намагалися пошкодити греблю Київського водосховища. Успішно спрацювала ППО, і руйнації запобігли. Київський еколог вважає, що Київська ГЕС – один із найнебезпечніших об'єктів на Землі. Він стверджує, що споруда на 93% є аварійною. Було опубліковано навіть приблизний сценарій розвитку подій після руйнування греблі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Элен

21 вересня 2022, 01:00

Не пишите ерунду! Не пугайте людей тем, о чём не имеете никакого представления! Никакой трагедии Не Будет! Господь, не допустит! Молимся Православные всем Миром ! Аминь!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися