На Нивках відкриють мотузковий парк "як в Європі"

Відкриття мотузкового парку попередньо призначено на 15 жовтня

Нова зона відпочинку, розваг і спорту відкриється найближчим часом на Нивках. У спеціалізованій школі №73появітся власний мотузковий парк. Площа парку складе близько 200 квадратних метрів, а максимальна висота - 8 метрів. Відзначимо, що ця школа стане першою в Україні, у якій буде свій власний мотузковий атракціон. Організатори вирішили не скупитися - заняття в парках будуть доступні і учням інших шкіл.

Схожі проекти активно реалізують в США і Європі, повідомляє глава Шевченківської РДА Олег Гаряга.

Завуч школи №73 Віталій Скляр розповів Vgorode, що разом з мотузковим парком буде відкритий відповідний гурток. Для цього наймуть фахівця, який проінструктує дітей і буде проводити з ними заняття.

Для відвідування парку дітям особливих обмежень за віком немає. Ось тільки в період карантину займатися на мотузкових снарядах можуть лише діти з одного класу. Одночасно маршрут можуть проходити десять дітей.

В школу вже завезли спорядження, карабіни, страховки і все необхідне. Колони, на які незабаром повісять мотузкові траси, вже встановили.

Як повідомляв портал "Коментарі", поновлені дитячі майданчики зустрінуть маленьких киян в п'яти районах столиці. Місця для дитячих ігор облаштують в Оболонському, Печерському, Святошинському, Солом'янському та Шевченківському районах столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися