На Харківському масиві посадять сотні кленів

Нові дерева повинні поліпшити екологію району

На проспекті Бажана в Дарницькому районі планують висадити 256 кленів. Про це повідомила прес-служба "Київзеленбуду", передає "Вечірній Київ".

Посаджені дерева повинні поліпшити екологічну ситуацію, оскільки в цьому районі знаходяться сміттєспалювальний завод "Енергія" і Бортницька станція аерації. Дерева збираються висаджувати по проспекту Бажана від вулиці Ревуцького (метро Харківська) до вулиці Колекторна (метро Бориспільська). Крім дерев там ще висадять 2600 кущів бирючини, а на вулиці Вишняківській окремо посадять 24 платани. Для того щоб висаджені дерева і кущі прижилися, на прилеглому озері Вирлиця побудують насосну станцію, яка буде використовуватися для поливу рослин.

Як повідомляв портал "Коментарі", комунальні служби столиці зважилися на незвичайний крок. Для того, щоб зробити місто ще красивішим і екологічним, жителям столиці запропонували взяти участь в озелененні. Про це розповіли в "Київзеленбуді", де створили спеціальну інтерактивну карту. На карті для кожної локації прописаний перелік і кількість рослин, їх параметри, а також вказані контакти відповідальних осіб, зв'язавшись з якими можна узгодити всі деталі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Алекс

19 січня 2021, 21:59

Чудесно. Больше идей на сайте https://www.noviy-sad.com.ua/landshaftniy-project

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися