На Площі зірок встановили нову зірку на честь популярної співачки

Нову зірку присвятили Насті Каменських

На Площі Зірок у ТРЦ Gulliver в Києві відкрили 52-ту зірку. Вона була створена на честь популярної української співачки і актриси Насті Каменських. Про це повідомили організатори на своїй сторінці в Facebook.

"Цей день настав - з сьогоднішнього дня на #ПлощаЗірок буде красуватися зірка Насті Каменських - української співачки, актриси, судді і наставниці українського вокального шоу" Х-фактор ", тренера" Голос країни ", інфлюенсера, автора NKblog, засновниці бренду спортивного одягу NKsport ", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що Каменських підкорила міжнародні чарти Billboard і Shazam Global з популярними хітами "Peligroso" і "Elefante". Також Настя стала першою українською співачкою, яку запросили на 19-ту щорічну церемонію вручення латиноамериканської музичної премії Grammy. У національних масштабах співачка володарка понад 40 найбільш відомих і авторитетних премій країни, таких як М1 Music Awards, "Червона Рута", "Русское радио", "Cosmopolitan Awards", "ТРК Україна", премії Yuna та інших.

"Площа Зірок" - проект, метою якого є підтримка та популяризація національної культури, мистецтва і спорту. У центрі міста "запалюються" зірки видатних українців, людей, які досягли найкращих результатів у своїй роботі. Сьогодні на "Площі зірок" викарбувані імена понад 50-ти видатних українців, серед яких: Богдан Ступка, Ніна Матвієнко, Володимир Горянський, Марія Примаченко, Віктор Постол, Оксана Білозір, ТНМК, СКАЙ, Ада Роговцева та інші.

Як повідомляв портал "Коментарі", чергова зірка , яка стала вже 45-ій за рахунком, присвячена українському художнику Івану Марчуку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися