На Київщині відкрили виставку "Область Героїв" (ВІДЕО)

Де побачити експозицію

У Білій Церкві на пасажирському залізничному вокзалі відкрили патріотичну виставку "Область Героїв". Про це повідомив керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

За його словами, одна з історій фотопроекту "Область Героїв" — це історія військовослужбовця з позивним "Чемпіон". Боєць брав участь у звільнені від російських окупантів Ірпеня і Бучі. Під час бойових дій у героя були різні емоції – і сльози, і біль, і радість. "Чемпіон" розумів, що ворог не повинен підступити до Києва.

"Ми ж усі пішли — інженери, робочі, водії. Пішли, бо вважали, що це правильно. Не було іншого виходу. Я хочу, щоб мої діти жили в нормальній країні — це моя мотивація", — зазначив один з бійців територіальної оборони.

Начальниця залізничного вокзалу в місті Біла Церква Світлана Спосібна вважає, що фотовиставка буде цікавою для пасажирів.

"І пасажири, і гості міста повинні знати наших героїв. Так як вокзал є місцем, де дуже багато людей, я думаю, буде всім пасажирам цікаво подивитися, що в нас відбувається, і які в нас є герої", — прокоментувала Спосібна.

Згодом патріотичну фотопроект "Область Героїв" представлять і на інших залізничних станціях Київщини.

Нагадаємо, у центрі Києва відкрили вуличну виставку "Полк Азов – Янголи Маріуполя", присвячену захисникам і захисницям із підрозділу "Азов", які віддали життя під час оборони Маріуполя від російських окупантів. Організували експозицію на Софійській площі. Виставка "Полк Азов – Янголи Маріуполя" триватиме на Софійській площі протягом місяця. Відвідати її може кожен охочий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Гостомелі створили величезний патріотичний мурал з зображенням легендарного літака Ан-225 "Мрія". Артоб’єкт розташований в парку "Щасливий". Загальна площа малюнку становить понад тисячу квадратних метрів. Мурал містить у собі елементи петриківського розпису та української культурної символіки. В центрі композиції зображення найбільшого у світі літака "Мрія".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися