У Києві в метро відкрили виставку про героїв війни (ФОТО)

На якій станції подивитись експозицію

У Київському метрополітені сьогодні, 26 жовтня, відкрили фотовиставку під назвою "Герої МВС: 200 днів війни". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці.

За даними відомства, пасажири столичного метро можуть ознайомитись зі світлинами та історіями працівників Міністерства внутрішніх справ України, які щодня наближають перемогу у війні з російськими окупантами. Фотороботи презентували у фойє станції метро "Золоті ворота".

Фотовиставка триватиме чотири тижні. Ознайомитись із представленими фотороботами у робочі години Київського метрополітену може кожен.

"Для кожного українця 24 лютого мабуть закарбувалося на все життя. І кожен з нас буде завжди пам’ятати, як розпочався ранок 24 лютого. Особисте найбільше бажання — це наша перемога", — прокоментувала на відкритті виставки одна з учасниць проекту, речниця ДСНС України у Києві Світлана Водолага.

Окрім того, створено окремий сайт та видано книгу, у яку увійшло понад 100 історій про українських героїв. Проект продовжуватиме поповнюватися розповідями про нові приклади мужності та героїзму українців.

Нагадаємо, у центрі Києва відкрили вуличну виставку "Полк Азов – Янголи Маріуполя", присвячену захисникам і захисницям із підрозділу "Азов", які віддали життя під час оборони Маріуполя від російських окупантів. Організували експозицію на Софійській площі. Виставка "Полк Азов – Янголи Маріуполя" триватиме на Софійській площі протягом місяця. Відвідати її може кожен охочий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Гостомелі створили величезний патріотичний мурал з зображенням легендарного літака Ан-225 "Мрія". Артоб’єкт розташований в парку "Щасливий". Загальна площа малюнку становить понад тисячу квадратних метрів. Мурал містить у собі елементи петриківського розпису та української культурної символіки. В центрі композиції зображення найбільшого у світі літака "Мрія".

Читайте також, що у Дарницькому районі Києва новий патріотичний мурал став найдовшим в Україні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися