Кращі місця в Києві для осінніх фото

Фахівці назвали найбільш підходящі місця в Києві для мальовничих фотографій

Осіння пора приносить особливий шарм в парки і сквери Києва. Городяни вибираються на прогулянки і роблять гарні фотографії. Про найбільш мальовничі місця столиці розповіли в Управлінні туризму та промоцій Києва. Фахівці склали рейтинг локацій, які найкраще підходять для осінніх фотографій.

Список опублікували в офіційному Telegram-каналі туристичного Києва.

Отже, ТОП-5 локацій виглядає так:

Парк Феофанія. Тут є і пішохідні доріжки, оточені густими деревами, і містки через озера, і альтанки, і галявини з приголомшливим видом.

Оболонська набережна. Дніпро, храми, пляжі, безліч парків, скульптури і вид на сучасні хмарочоси столиці. Вам сподобається!

Маріїнський парк. Комплекс з Міського саду, Хрещатого парку, Маріїнського парку і Паркового мосту. Величезна територія і неосяжна краса.

ВДНХ. Серед кращих локацій тут: скляна оранжерея, обросла рослинами, в жовтні вона набуває помаранчевий-червоний колір; озеро з лебедями біля ресторану "Прага"; фруктові алеї.

Парк Г. Алієва. Атмосфера сходу. У сквері є великий фонтан-водоспад з мозаїчним зображенням. Парк під охороною, тому тут завжди чисто і спокійно.

Раніше "Коментарі" розповіли про незвичайний арт-об'єкт в парку Шевченка, який є частиною освітнього проекту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися