У Києві на вокзалі відбудеться безкоштовний концерт

Яку програму підготували організатори

На Центральному залізничному вокзалі Києва підготували чергову концертну програму. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію державного підприємства “Укрзалізниця”.

За даними перевізника, на Центральному залізничному вокзалі Києва триває серія концертів. Сьогодні, 13 січня, для пасажирів та відвідувачів відбудеться концерт молодого українського гурту "Шум'я". Його було створено у 2022 році, перед початком повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну. У репертуарі — автентичні пісні. На концерт, що розпочнеться о 19:00, запрошують усіх охочих. Вхід — вільний.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Київському зоопарку напередодні Нового 2023 року, який за східним календарем проходитиме під символом чорного водяного кролика, відкрили тематичну експозицію. На виставці можна познайомитись з представниками самих незвичайних порід домашніх вуханчиків. Це чорно-вогняні кролі та Бельгійські фландри. Подробиці роботи виставки та фото чорно-вогняних кроликів — за посиланням.

Окрім того, в Київському зоопарку анонсували велику експозицію з врятованими під час повномасштабної війни єнотами та пообіцяли, що херсонських кавунів вистачить на всіх.

Нагадаємо, Київська дитяча залізниця до новорічних свят відкрила зимовий рух поїздів. Маршрут залізничним кільцем починається від станції Київ-Пасажирський дитячий. Вона розташована у Сирецькому парку. Святковий потяг курсуватиме до кінця січня по вихідним та святковим дням, а під час шкільних канікул — з четверга по неділю з 10:30 до 18:50. Дістатися до вокзалу Київ-Пасажирський дитячий можна кільцевою електричкою до станції "Сирець".

 

Джерело: https://t.me/UkrzalInfo/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися