Уламки російської ракети влучили в музей Пирогово у Києві (ФОТО)

Подробиці розповів міністр культури України

У Києві уламки збитої Силами Протиповітряної оборони України російської ракети влучили в музей Пирогово. Про це повідомив міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко, передають "Коментарі".

"Чергова субота почалась з ракетної атаки на Київ. Уламки збитої ракети впали на територію Музею Пирогово. На щастя ніхто не постраждав. На місце оперативно прибули всі служби: поліція, військові, швидкі", — заявив Ткаченко.

Наразі відомо, що в кількох районах Києва та в регіоні внаслідок ракетних атак російських окупантів є пошкодження. У Голосіївському районі столиці сталася пожежа на нежитловому об‘єкті внаслідок ворожої атаки на столицю.

"Пожежу на нежитловому об‘єкті в Голосіївському районі, що виникла внаслідок російської атаки на столицю, ліквідовано", — повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Сили протиповітряної оборони України збивали над столицею ворожі ракети. У Дарницькому районі уламком ракети пошкодило машину. Попередньо без постраждалих.

Окрім того, під час ранкової ракетної атаки зафіксовано влучання у житлову забудову в селищі Копилів на Київщині. Внаслідок ранкової атаки в Київській області пошкоджено 18 приватних будинків. Понівечені дахи та вікна. Попередньо — без постраждалих. На об’єкті критичної інфраструктури пожежа локалізована.

Читайте также