"Золоті ворота" у Києві реставрували: тепер там можна підзарядити гаджети

У "Золотих воротах" відремонтували електричну систему

У музеї "Золоті ворота" завершено запланований у 2022 році ремонт. Це включає в себе реставрацію на деяких ділянках та обробку деревини протипожежною речовиною. Про це повідомила книжкова продюсерка Альона Лазуткіна, передає "Київ.Медіа".

Влітку музей "Золоті ворота" запустив збір коштів на ремонт, який мав зібрати 1,1 мільйона гривень, але вдалося отримати лише 64,6 тисячі. Ремонт у музеї був профінансований Німецько-українським товариством з питань економіки та науки та іншими меценатами.

Електрична система у "Золотих воротах" також була відремонтована, тож тепер у музеї можна заряджати смартфони та ноутбуки, навіть якщо в центрі немає світла.

Громадяни, які бажають підтримати музей, можуть придбати вхідний квиток за 60 гривень або замовити екскурсію за 150 гривень для груп від чотирьох осіб або за 300 гривень для менших груп.

Останні реставраційні роботи на пам'ятці "Золоті ворота" проводилися у 2007 році.

Нагадуємо, що уламки російської ракети влучили в музей Пирогово у Києві. У Києві уламки збитої Силами Протиповітряної оборони України російської ракети влучили в музей Пирогово. На місце оперативно прибули всі служби: поліція, військові, медики.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися