Київський художник з Троєщини отримав міжнародне визнання

Художника з Києва нагородили престижною премією виставки в Португалії

Олег Смаль, який є куратором Муніципальної галереї мистецтв Деснянського району, отримав визнання експертів на португальському бієнале. Про це повідомила прес-служба районної адміністрації в Facebook.

Темою виставки Bienal De Humor "Luiz D'Oliveira Goimaraes" стало "Здоров'я". Робота Олега Смаля була відібрана журі в 30 кращих робіт та відзначена діпломом. Усього на конкурс надіслали 1360 робіт 480 художників-карикатуристів.

Також днями Галерея мистецтв отримала в подарунок з Португалії - 480-сторінковий каталог з роботами по бієнале "Luis D'Oliveira Goimaraes".

Як повідомляв портал "Коментарі", "Площа зірок", яка розташована в Києві біля ТРЦ Gulliver, поповнилася новим експонатом . Чергова зірка, яка стала вже 45-ій за рахунком, присвячена українському художнику Івану Марчуку. Іван Марчук - жива легенда українського живопису, лауреат премії імені Тараса Шевченка, член Золотої гільдії Міжнародної академії сучасного мистецтва в Римі. Його ім'я увійшло в число сотні геніїв сучасності за версією британської газети The Daily Telegraph.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися