В Україні анонсували випуск марки ПТН ПНХ з графіті Бенксі з Бородянки (ФОТО)

Марку введуть в обіг в річницю початку повномасштабної війни

"Укрпошта" до річниці початку повномасштабної війни в Україні введе в обіг нову поштову марку "ПТН ПНХ" з зображенням графіті, що зробив британський художник Бенксі на руїнах Бородянки. Про це розповів керівник держпідприємства Ігор Смілянський, передають "Коментарі".

"Завтра путін звернеться з "посланием" до злочинного російського парламенту, тож ми вирішили послати його вже сьогодні і відкрити передзамовлення на цю марку, яку введемо в обіг 24 лютого", — прокоментував Смілянський.

За його словами, передати настрій річниці початку повномасштабної війни в Україні було непросто.

"Але, здається, з артом відомого художника Бенксі, який він залишив на руїнах будівлі у Бородянці, нам це вдалось. І майбутнє — в особі хлопчика, обов’язково переможе минуле, яке засіло в голові хворого диктатора і всіх, хто його підтримує. Або, як сказав президент на Мюнхенській конференції минулого тижня — Давид переможе Голіафа", — зазначив генеральний директор "Укрпошти".

Марку можна передзамовити завчасно, а де і як буде офіційний запуск — поки таємниця. Тираж марки — 250 тисяч листів, у кожному по шість марок.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів про рівень військової загрози з півночі. Українські військові оцінюють рівень військової загрози з урахуванням тих сил, які зараз перебувають на території Білорусі. Подробиці про можливий наступ російських окупантів на Київ — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, що в підрозділах Угруповання сил та засобів оборони Києва створили мобільні вогневі групи для знищення ворожих дронів-камікадзе типу "шахед". Це підготовлені екіпажі на легкових автомобілях підвищеної прохідності, озброєні великокаліберними кулеметами та оснащені тепловізійними прицілами, а також іншими приладами виявлення цілей.

Читайте також, що в Чорнобильській зоні та біля кордону з Білоруссю посилили контроль

Читайте также