"Розстріляний" Київ: на Подолі відкриють незвичну виставку

Виставку на Подолі присвятять зовнішній рекламі на вулицях Києва

Хаотичне нагромадження рекламних вивісок давно псує вигляд вулиць Києва. І, хоча столична влада продовжує боротися і демонтує незаконну рекламу, її кількість не зменшується. Темі антиестетичності реклами і присвячена виставка на Подолі. Експозиція під назвою "Розстріляний Київ. Хроніка ХХ століття" пройде в Центрі Української Культури та Мистецтва.

На виставці будуть представлені 40 фото-планшетів, де буде наочно продемонстровано наслідки некерованої рекламної політики періоду сучасності в столиці України. А також - успішний досвід боротьби колективу КП "Київреклама" з даною проблемою.

"Слово "розстріляний" обрано не випадково як ключове в даному проекту. Оскільки хаотичне, необдумане розміщення реклами залишає на фасадах будинків столиці глибокі "рани" від перфоратора. А кривдники фасадів не несуть ніякої відповідальності за вчинену шкоду, оскільки зараз законодавчо не закріплена відповідальність за таку діяльність", - уточнили організатори.

Фотовиставка буде організована за принципом порівняння минулого і сьогодення. Одним із завдань експозиції - показати киянам обсяг робіт комунальників у боротьбі з розгулом неестетично зовнішньої реклами в Києві.

Як повідомляв портал "Коментарі", бульвар Тараса Шевченка в Києві позбавили від незаконної реклами. Вивіски, які не відповідали вимоги влади, демонтували.

 


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Киевлянен

26 лютого 2021, 15:52

Ну как же ответственность за порчу фасада не предусмотренна? Это тоже чьё-то имущество.... Совсем правовую основу перегадили

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися