Ірпінь, Бахмут та Соледар: у Київській області доповнили мурал (ФОТО)

Допрацював мурал його автор

В Ірпені Київської області на муралі "Бахмут, з тобою Ірпінь!" доповнили назву. Про це повідомляє Ірпінська міська рада, передають "Коментарі".

На муралі "Бахмут, з тобою Ірпінь!", "Ірпінь та Бахмут – міста відважних людей", який відкрили 30 квітня 2023 року на центральній площі Ірпеня, було доповнено назву "Бахмут та Соледар, з Вами Ірпінь! Бахмут, Соледар та Ірпінь - міста відважних людей".

Таке рішення було прийнято, враховуючи прохання представників міста Соледара Бахмутського району Донецької області, бо саме там розташоване солевидобувне підприємство "Артемсіль", яке вважалось одним із найбільших виробників солі у світі.

"Місто Соледар - унікальне місце, де здавна видобували сіль і де тепер виробництво зупинене, а саме місто майже вщент зруйноване російською військовою армією", - йдеться у повідомленні.

Допрацював мурал його автор, художник Іван Шульгін.

Нагадуємо, що в Києві створять унікальну цифрову спортивну платформу. Київрада сьогодні затвердила Положення про автоматизовану систему взаємозв’язків між учасниками освітнього процесу та спортивної діяльності в Києві. Метою створення системи є автоматизація процесів, пов’язаних зі створенням спортивної інфраструктури та координування дій учасників сфери фізичної культури і спорту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися