Не лише карантин. Шевченківська РДА хоче провести фестиваль електронної музики на Подолі за 2 мільйони гривень

Управління культури Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації 5 квітня за результатами тендеру замовило музичний фестиваль до Дня міста за 2.129 млн. грн.

Фестиваль електронної музики "Radioday free open air" до Дня Києва має відбутися на Контрактовій площі 29 травня і триватиме з 12 дня до 12 ночі. Це проект-переможець Громадського Бюджету.

Тендер виграв підприємець Кононенко А.С. з Черкаської області, чий ФОП зареєстрований на території військової частини, Про це повідомляється у системі "Прозорро". До речі, у квітні 2019 року Кононенко А.С. та Немирюк П.А. отримали "Свідоцтво на реєстрацію авторських прав на літературний письмовий твір "Сценарій-ідея "Радіодей" ("Radioday free open air ")".  

Сцена та звук обійдуться у 849 тис грн. На концертну програму піде 620 тис грн. При цьому назви учасників не вказані, але гурт-хедлайнер та іноземний артист повинні мати більше 200 тисяч прихильників на своїх сторінках у соцмережах. Ще три гурти повинні мати більше 50 тисяч прихильників, а п’ять артистів – більше 20 тисяч прихильників.

Ведучий фестивалю також повинен мати більше 20 тисяч прихильників у соцмережах.

На організацію і підготовку території відведено 290 тис грн., на інформаційну кампанію – 151 тис грн., на оформлення сцени і вхідних груп 10 тис грн., на підготовчу частину фестивальної програми (проектування, аудіовізуальне шоу, сувеніри) – 110 тис грн.

 

Єдиним конкурентом на тендері виступало ТОВ "Торнадо Фільм", його пропозиція вартувала 2.131 млн.грн. Ніхто не знижував ціну під час аукціону.


Довідка "Коментарів"

Минулорічний фестиваль "Radioday 2020" перенесли через пандемію коронавірусу.

Позаторік, 2019, проведення такого фестивалю коштувало 2.181 млн.грн., тендер тоді виграло ТОВ "МХ ШОУ" з Києва. 

На перший фестиваль в 2017 році витратили всього 370 тис. грв.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися