Шоумен Дядя Жора ледь не втопився під час зйомок кліпу в Києві

Дядя Жора заспівав про лівий берег Києва

Відомий український шоумен Вадим Мичковський, більш відомий під псевдонімом Дядя Жора, презентував свій новий літній трек "Лівий берег". Стало відомо, що шоумен ледь не втопився під час зйомок кліпу. Про це повідомляють "Коментарі".

Разом з треком "Лівий берег" Дядя Жора презентує відеокліп, яким передає атмосферу літнього Києва, показує щасливих киян та гостей столиці. На зйомках кліпу не обійшлось без казусів. Шоумен поставив перед собою нелегку задачу проїхатись на вейкборді в костюмі та ледь не втопився.

Новий трек шоумена - це не тільки гімн лівого берегу, а й пісня про кохання, яке викликає метеликів в животі, про стосунки, про щастя в моменті, позитив та літню, теплу атмосферу.

"Я дуже хочу, щоб ця пісня підняла всім слухачам настрій, щоб кожен після прослуховування взяв свою кохану людину та провів яскравий, романтичний вечір разом, насолоджуючись кожною хвилиною, адже зараз нам всім так не вистачає цих яскравих моментів",- ділиться Дядя Жора.

Дядя Жора продовжує розвивати музичну кар'єру та активно займається благодійною діяльністю. У найближчих планах готується випуск декількох хітів та всеукраїнський благодійний тур.

Трек шоумена Дяді Жори "Лівий берег" на всіх цифрових платформах: https://orcd.co/livyy_bereh.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися