Для киян запустили важливе опитування про культуру під час війни

Опитування у застосунку "Київ Цифровий" прагне визначити, якою має бути культура під час війни

У застосунку "Київ Цифровий" запустили опитування про культуру під час війни. Про це повідомляє керівник цифрової трансформації та заступник голови КМДА Петро Оленич, передають "Коментарі".

Команда "Києва Цифрового" спільно з Департаментом культури запустила нове опитування у застосунку. Опитування прагне визначити, якою має бути культура під час війни, та які формати культурних заходів будуть зараз доцільними. Опитування триватиме з 4 до 14 серпня 2023 року. 

Щоб взяти участь в опитуванні, необхідно зайти у застосунку "Київ Цифровий" в розділ "Електронна демократія".

"Сьогодні важливо знайти спосіб, у який культура може зарадити країні. Тому особливу увагу в опитуванні приділили питанням, що розкриють думку киян про різні напрями культурних подій", - йдеться у повідомленні.

З мобільного можна долучитися до опитування за цим посиланням.

Як раніше писали "Коментарі", нові заповідні зони з’являться у Києві завдяки ініціативі столичних депутатів та екологів. Столична влада підтримала ініціативу Міністерства охорони довкілля України та КЕКЦ заповідати Труханів острів та інші зелені зони. Мова йде про створення заказників "Труханів острів-1", "Вікова діброва", "Коручка" та "Ліс орхідей".

Нагадуємо, що дендропарк для сімейного відпочинку "Добропарк", розташований поблизу Києва в селі Мотижин, відкрив нову виставку квітів. На відвідувачів чекає неймовірний масштаб цвітіння гортензій. У "Добропарку" висаджено понад 10 тисяч кущів цих квітів. Це три ніжні локації з різноматними сортами та безліч чарівних фотозон. Окрім того, на території "Добропарку" є басейн, пляж, фудкорти та атракціони для дітей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися