Під Києвом просто неба можна побачити квіти неймовірної краси (ФОТО)

Сезон гортензій відкрили в "Добропарку"

Дендропарк для сімейного відпочинку "Добропарк", розташований поблизу Києва в селі Мотижин, відкрив нову виставку квітів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

На відвідувачів чекає неймовірний масштаб цвітіння гортензій. У "Добропарку" висаджено понад 10 тисяч кущів цих квітів. Це три ніжні локації з різноматніми сортами та безліч чарівних фотозон. Окрім того, на території "Добропарку" є басейн, пляж, фудкорти та атракціони для дітей.

"Сезон гортензій — це про палітру краси та ніжності!" — зазначили в "Добропарку".

Сезон гортензій триватиме до 15 вересня. "Добропарк" знаходиться в селі Мотижин. Це 29 кілометрів від Києва по Житомирській трасі. Вартість квитків становить 200 гривень для дорослих та 100 гривень — для дітей та пільговий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на капітальний ремонт сходів в одному зі столичних парків витратять мільйони гривень. Ремонтні роботи планують провести в парку Вічна слава", розташованому у Печерському районі столиці. Замовником виступає комунальне об'єднання "Київзеленбуд". Вартість робіт становить майже п’ять мільйонів гривень. Серед замовлених послуг — демонтаж старих плит на сходах, земляні, монтажні та бурові роботи, укладання нових дорожніх плит, облаштування дощової каналізації тощо.

Нагадаємо, у Києві захистили заказник "Озеро Алмазне" та не віддадуть заповідну територію під видобуток піску. За даними столичних екологів, небезпечна ситуація для природної заповідної зони у Києві склалася через "технічну помилку". Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України погодило Державної служби геології та надр України проведення аукціону з продажу спеціального дозволу на промисловий видобуток піску на озері Алмазне в Києві. Однак озеро Алмазне, розташоване у Деснянському районі столиці, є ландшафтним заказником. Його створили торік. Видобувати пісок там не можна.

Читайте також, що працівників "Київзеленбуду" судитимуть за розкрадання понад 115 мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися