У Києві урочисто підняли найбільший прапор України (ФОТО, ВІДЕО)

На Державному прапорі підписи українських захисників й захисниць

У Києві урочисто підняли найбільший прапор України з підписами українських захисників й захисниць. В церемонії підняття Державного прапора взяв участь президент України Володимир Зеленський, передають "Коментарі".

У День Державного прапора сьогодні, 23 серпня, президент України Володимир Зеленський, голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук, прем’єр-міністр Денис Шмигаль, головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний та інші високопосадовці взяли участь в урочистій церемонії підняття синьо-жовтого стяга. Найбільший державний прапор країни підняли на території Меморіального комплексу "Національний музей історії України у Другій світовій війні" в Києві.

"Наш прапор — це наша гордість. Гордість, яку ми відчуваємо, коли наш прапор здіймається вгору, коли святкуємо свої свята, коли здобуваємо свої перемоги, коли повертаємо свої землі. Наш прапор — це наша впевненість. Впевненість у тому, що він обов’язково майорітиме всюди, де має бути по праву", – заявив Зеленський.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх героїв, які віддали свої життя за Україну. Подивитись церемонію підняття Державного прапору України можна на відео.

Нагадаємо, що у Києві заборонили проводити масові заходи до Дня Незалежності України. Окремі доручення не допускати погодження проведення недержавних масових заходів у Києві у середу, 23 серпня, та у четвер, 24 серпня, отримали заступники голови КМДА та керівники столичних районних державних адміністрацій. До Дня Незалежності України у Києві на Хрещатик виїхала, як і торік, "парадна" розгромлена техніка російських окупантів. Через це рух транспорту в центрі столиці перекрили на кілька днів. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися